Haberler

Manisa Amerikan Kültür Koleji'nde Anlamlı Program

Manisa Amerikan Kültür Koleji, kültürel değerlerin farkındalığını arttırmak amacıyla, "Geçmişin İzinde Kültür Sergisi" ve "Ben Anadolu" adında bir program düzenledi.

Okul konferans salonunda gerçekleştirilen sergi açılışı ve "Ben Anadolu" programına; Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Metin Çengel, Mustafa Okur, Şavaş Bulan, okul yönetim kurulu üyeleri Velihan ve Batuhan Yumrukaya katıldı. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, öğrenci velileri ve protokol üyeleri tarafından beğeniyle gezildi. Serginin ardından "Ben Anadolu" isimli programa geçildi. Programda öğrenciler yöresel kıyafetler giyerek, halk oyunları gösterisi yaptı. Manisa Amerikan Kültür Koleji Genel Müdürü Hüseyin Gergin ve İlköğretim Müdürü Mine Hızlı, sergi ve programın hazırlanmasında emeği geçen İlköğretim Müdür Yardımcısı Sefa Altıngövde ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Pervin Ünlü Gürçay'a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Kolej Genel Müdürü Gergin, "Bir toplumun geçmişine ışık tutan ve geleceğiyle birleştiren o toplumun kültürel değerleridir. Öz kültürümüze sahip çıkmak ve bu değerlerin farkındalığını arttırma ilkesiyle bu programları hazırladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Okur Şule Uygur Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title