Haberler

Manisa 19 Mayıs Stadı Bakıma Alınıyor

Bu sezon Akhisar Belediyespor, Manisaspor ve Göztepe'nin maçlarına ev sahipliği yapan Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini iyice kötüleşirken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, sahanın Akhisar Belediyespor-Galatasaray kupa karşılaşmasından sonra bakıma alınacağını açıkladı.

Bu sezon Akhisar Belediyespor, Manisaspor ve Göztepe'nin maçlarına ev sahipliği yapan Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini iyice kötüleşirken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, sahanın Akhisar Belediyespor- Galatasaray kupa karşılaşmasından sonra bakıma alınacağını açıkladı.

Facebook hesabına zeminin bozulmadan önceki durumunu yansıtan bir fotoğraf koyup, "Manisa 19 Mayıs Stadı'nın 5 günde 4 maç oynanmadan önceki hali. Nerdeyse hiç dinlenmedi bu stadın zemini" yazan Savaş Duman, sahaya yaklaşık 4000 metrekare yeni çim serileceğini söyledi.

Geçen sezon yapılan eleştirilerin ardından bu sezon başında bakıma alınan ve yaklaşık 1 milyon TL harcamayla drenajı ve zemini değiştirilen 19 Mayıs Stadı, ilk yarı bile sona ermeden yine S.O.S. vermeye başladı. Bir ay kadar önce kale önlerine yama yapılırken, yoğun maç trafiği zeminin iyiden iyiye bozulmasına yol açtı. Akhisar Belediyespor-Galatasaray randevusunda son 5 günde 4'üncü müsabakaya ev sahipliği yapacak tesis hemen bakıma alınacak. Bu süreçte zemine serilecek 4 bin metrekare rulo çimin kökleşmesi beklenecek. Manisaspor, bu haftaki Büyükçekmece Tepecikspor maçını Turgutlu'da oynayacak.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Galatasaray Manisaspor 19 Mayıs Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title