Haberler

Mangal Borsaya Girdi

İki restoran ile açılışlarını yapan Mangal Borsası 4 aylık süreç içinde işletmelerine dört mağaza daha ekleyerek gıda sektöründeki yerini sağlamlaştırdı.
Büyüme sürecinde bir marka olan Mangal Borsası yıl sonuna kadar yaklaşık 30-35 mağazaya...

İki restoran ile açılışlarını yapan Mangal Borsası 4 aylık süreç içinde işletmelerine dört mağaza daha ekleyerek gıda sektöründeki yerini sağlamlaştırdı.

Büyüme sürecinde bir marka olan Mangal Borsası yıl sonuna kadar yaklaşık 30-35 mağazaya hizmet verecek imalahathanesini faaliyete geçirecek. Konseptlerine uygun noktaları belirleyen Mangal Borsası çok yakında İstanbul ve Türkiye'nin pek çok ilinde yeni restoranlar açmayı planlarken franchise de vererek Mangal Borsası'nı büyütecek.

Özel konsepti ile belli saatlerde borsa gibi et fiyatlarını belli bir rakama çekecek olması esprisi müşterilerin şimdiden ilgisini çekiyor. Mangal borsası ismi ile örtüşen aksiyonları çok kısa sürede hayata geçirmeye hazırlanan Mangal Borsası'nda öncelikli hedef sağlıklı gıda ve müşteri memnuniyeti. Mangal Borsası adı ile ilgi çeken firmanın marka ikonu ise İsabET. Bu amaçla çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirten Mangal Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Göbel "Mangal Borsası'nı İzmir kökenli büyük bir restoran zinciri yapmayı hedefliyoruz. Tüm tedarikçilerimiz denetlenmekte ve " sağlık zinciri" adını verdiği bir yapı ile tüm ürünlerimiz alım şartlarına göre teslim alınmaktadır. Çalışanlarımız sürekli iç ve dış eğitimler ile geliştirilmektedir. Bu anlayışımıza paralel olarak ISO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi, 10002 Müşteri Memnuniyet Belgesi ve Helal Gıda Sertifikalarına sahip bir firmayız. Tüketici güvenini kazanan bir Türkiye markası olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Mangal Borsası çalışanlarının sürekli iç ve dış eğitimlerle mesleki gelişimlerine katkıda bulunulduğunu da anlatan Göbel, bundan sonra açılacak restoranların bir kısmında işletme sahibi olmaya devam etmekle beraber franchise vererek de Mangal Borsası'nı Türkiye markası yapacaklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye İzmir Göbel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title