Haberler

Manga Manisa'da Hayranlarıyla Buluştu

Manisa Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü rock grubu Manga'yı Manisalı hayranlarıyla buluşturdu.

Cumhuriyet Meydanı'nda verdikleri konserde performansıyla beğeni toplayan grup üyeleri, Manisalılar'a Ramazan Bayramı'nın son gününe yakışır bir gece yaşattı. Konsere Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Köroğlu ve Engin Sinaner ile çok sayıda Manga hayranı katıldı. Performansıyla büyük beğeni toplayan Manga, "Beni Benimle Bırak", "Bir Kadın Çizeceksin" ve "Bitti Rüya" gibi en popüler şarkılarının yanı sıra İngilizce parçalarını gençlerle birlikte seslendirdi. Konserin sonunda sahneye çıkarak grup elemanlarını tek tek tebrik eden Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, verdikleri konser için teşekkür ederek, solist Ferman Akgül'e içerisinde Mesir Macunu ürünlerinin yer aldığı hediye paketi ve çiçek takdim etti.

RAMAZANDA YILDIZLAR GEÇİDİ

Manisa Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri Manga konseri ile sona ererken, Manisa ay boyunca çeşitli ünlü sanatçı ve gruplara ev sahipliği yaptı. Her kesimden Manisalı'ya hitap eden konserler dizisi Sami Savni Özer'in konseri ile başladı ve etkinlikler çerçevesinde Eşref Ziya Terzi, TÜRK-SES, Ahmet İnce, Grup Mecaz, Azerin, Baha, İbrahim Sadri, Mustafa Caymaz, Mustafa Sandal ve Şevval Sam farklı Ramazan akşamlarında Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alarak Manisalılar'a müzik ziyafeti verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title