Haberler

Mandırada Korkutan Yangın

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ait mandırada çıkan yangın korkuttu.

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ait mandırada çıkan yangın korkuttu.

Edinilen bilgilere göre, mandırada samanların depolandığı bölümde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Depodan dumanlar yükseldiğini gören işçiler itfaiyeye haber vererek yardım istedi. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine Dodurga, İskilip, Uğuludağ ve İskilip ilçelerinden bölgeye takviye ekip gönderildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, mandıra çalışanları da içeride bulunan 150 büyükbaş hayvanı dışarıya tahliye etti. Uzun uğraşlar sonunda herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında yaklaşık 300 ton saman, yonca yem balyası kül oldu. Olayın duyulması üzerine Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, bölgeye giderek yangın hakkında görevlilerden bilgi aldı.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangında Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından kurulan mandıranın samanlık ve yem depolarında çıkan yangın sonunda ağır hasar oluştuğunu belirterek, "Herhangi bir can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir. Yangında 150 büyükbaş hayvan telef olmaktan kurtarılmıştır. Yardım konusunda Çorum Valisi Sabri Başköy ve ilgililerle görüşmelerimiz oldu. Sayın Valimiz gereken yardımın sağlanması ve neler yapılabileceği konusunda bir çalışma başlattı. Sonuçlarını takip edeceğiz. Tüm ilçe halkımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Oğuzlar Belediyesi'nin katkıları ile kurulan tesis geçtiğimiz günlerde hizmete girmiş süt sığırcılının yapılacağı mandıraya 144 adet büyük baş hayvan alımı yapılmıştı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İskilip Dodurga Oğuzlar Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title