Haberler

"Mandıra Filozofu" Galaya Karşı, Seyirciye Karşı Değil

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde, "Her Şeye Karşı" Mandıra Filozofu; fazla yemek yemeye, alıp satmaya olduğu gibi galaya da karşı olduğunu belirtmişti.

Geçtiğimiz günlerde, "Her Şeye Karşı" Mandıra Filozofu; fazla yemek yemeye, alıp satmaya olduğu gibi galaya da karşı olduğunu belirtmişti. Söylediğinin arkasında duran "Mandıra Filozofu" oyuncuları ve ekibi, gala yapmadı ama sinema severlerle birlikte filmi izledi.

Hafta başında, Kozzy Alışveriş Merkezi'ne aileleriyle birlikte giden oyuncular, filmi sinema severlerle birlikte izledi. Film çıkışında izleyicilerle buluşup, film hakkında sohbet eden oyuncular keyifli vakit geçirdiler. Oyuncular seyirciyle, karşı oldukları konularla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Basının bile çağrılmadığı bu samimi ortamda, Birol Güven, Rasim Öztekin, Müfit Can Saçıntı, Ahu Sungur, Ayda Aksel ve Hakan Bulut "Mandıra Filozofu her şeye karşı, sadece seyirciye karşı değil." diyerek seyirciyle buluştular.

Çekimleri, doğal güzellikleriyle ünlenmiş Bodrum Çökertme Köyü'nde gerçekleşen, kapitalist düzeni eğlenceli bir dille eleştiren film "Mandıra Filozofu" sinemalarda!

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title