Haberler

Mancini, Drogba'yı Gözden Çıkardı

Güncelleme:

G.Saray'ın hocası, Antalyaspor maçında Tugay Kerimoğlu'nun elini sıkmayan ve kötü performansı devam eden Didier Drogba'nın biletini kesti.

Galatasaray'ın, Medical Park Antalyaspor'la deplasmanda berabere kaldığı karşılaşmada Didier Drogba'nın oyundan çıkarken sergilediği davranışlar tartışma konusu oldu.

DROGBA'NIN MORALİ BOZUK

Milliyet'in haberine göre; Teknik Direktör Roberto Mancini'nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun elini sıkmayan ve dönüş yolunda da yalnız takılan Fildişi Sahilli futbolcunun bu ruh haline bürünmesinin arkasında kötü performansı kadar, kendisiyle ilgili şu ana kadar yönetimin sözleşme uzatma önerisinde bulunmaması yatıyor.

KAFA KARIŞTIRAN TEPKİ

Chelsea maçlarına kadar hazır hale gelmek isteyen ve bu yüzden bireysel çalışmalar da yapan Drogba'nın kendisini oyundan alan Mancini yerine Kerimoğlu'na tepki koyması kafa karıştırdı. Tecrübeli oyuncunun, Kerimoğlu ile kişisel bir problem yaşamadığı ve oyun içinde etkisiz kalmasından dolayı bu şekilde davrandığı iddia edildi.

YENİ SÖZLEŞME TEKLİF EDİLMEYECEK

Drogba basına kapalı dünkü antrenmanda ise hiçbir şey yaşanmamış gibi hareket ederken, yönetim deneyimli yıldızın Antalya'da sergilediği tablodan çok rahatsız oldu. Galatasaray'a 1.5 yıllık maliyeti 10 milyon euro olan Drogba'ya, yüksek ücreti ve ilerleyen yaşı yüzünden yeni sözleşme teklif edilmeyeceği belirtildi.

DROGBA 2 YIL DAHA KALMAK İSTİYOR

Galatasaray'da kalmaya sıcak bakan ancak 2 yıllık sözleşme talep eden Drogba'nın bu isteğine kesinlikle olumlu yanıt verilmeyeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların 2 yıl sonra 38 yaşında bir futbolcu için böylesine ciddi bir yükün altına girmek istemediği belirlendi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Mancini Tugay Kerimoğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title