Haberler

    Mancini'den Federasyona Teklif: Takımı Bana Verin

    Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, Güney Afrika'nın başına geçmek için federasyonun kapısını çaldı.

    Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, Güney Afrika'nın başına geçmek için federasyonun kapısını çaldı.




    Güney Afrika Milli Takımı, teknik direktör Ephraim Mashaba ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına girdi. Boş koltuk için ideal ismi aradığını duyurdu. Mashaba'nın görevine Aralık'ta son verilirken, o günden bu yana henüz bir atama yapılmadı.



    Güney Afrika Futbol Federasyonu, konuyla ilgili bir duyuru yaparak, boş koltuk için kendilerine bu süreçte bir çok başvuru olduğunu açıkladı. Takımın yeni çalıştırıcısı olmak üzere içlerinde ünlü isimlerin de olduğu bir çok teknik adamın başvurduğunu belirtti ve 'kazanan' adayın Şubat sonuna dek açıklanacağını iletti.



    İçlerinde Trabzonspor'un eski hocası, şu anki Kamerun teknik direktörü Hugo Broos'un da bulunduğu isimler şöyle: Roberto Mancini, Trapattoni, Hassan Shihata, Samson Siasia, Lothar Mattheus, Bernd Schuster.



    KARİYERLİ İSİMLER SIRAYA GİRDİ

    Bafana Bafanaların başına geçmek isteyen isimler arasında dünya çapında isimlerin olması dikkat çekti. Son olarak geçtiğimiz sezon Inter'den ayrıldığından beri boşta olan Mancini ve en son iki yıl önce Malaga'yı çalıştıran Schuster en çok dikkat çeken isimler oldu. Trapattoni de yaklaşık altı yıldır takım çalıştırmıyordu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Roberto Mancini Bernd Schuster Güney Afrika Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title