Haberler

Mancini, 3 Transfer İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın takımın başında kalacak dediği Roberto Mancini, gelecek sezon için 3 transfer istedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, başkan Ünal Aysal'ın talebiyle yeni sezonun takımını şimdiden oluşturmaya başladı. Galatasaray başkanı Aysal, "Yeni sezon hazırlıklarına başla" dedi, Mancini 35-40 milyon euroluk bütçe çıkardı.

ÜÇ BÖLGEYE TRANSFER YAPILACAK

Akşam'da yer alan habere göre; Roberto Mancini ile ilgili iki önemli gelişme oldu. İlki, "Gidecek" tartışmaları boşa çıktı, bunu da Başkan Ünal Aysal'dan yeni sezon için istediği transfer bütçesiyle kanıtladı. İkincisi ise yeni sezonda "3 çilek" istedi.

35-40 MİLYON EUERO ARASI BÜTÇE

İtalyan teknik adamın Başkan Ünal Aysal ile yaptığı görüşmede yeni sezon transfer politikası hemen hemen netleşti. Aysal'ın "Gelecek sezon için hazırlıkları başla" sözleri üzerine Mancini'nin 3 kritik mevkiye 3 yıldız ve bazı takviye transferler istedi. Maliyet olarak da 35-40 milyon euro arası bir bütçe ortaya çıktı. Mancini'nin öncelikli istediği 3 transfer şöyle:

İŞTE İTALYAN HOCANIN TALEPLERİ

1- Drogba sözleşme yenilese de yenilemese de mutlaka genç ama etkili ve Avrupa'da isim yapmış bir santrfor alınmalı.

2- Orta sahada Melo, Sneijder, Selçuk çok iyi ama Ceyhun ve Yekta'nın "Avrupalısı" alınsın, bu ikiliden de bir gömlek üstün olmalı.

3- Burdisso kiralık ve opsiyon kullanılmayacak. Chedjou'nun durumu bir hayli karışık, gidebilir. Semih Kaya'nın yanına en az onun kadar iyi bir stoper mutlaka alınmalı. Bu 3 transferin yanı sıra 5-6 da genç isimle takviye şart.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Mancini Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (1)

ertugrul ozturkozturkertugrul66@hotmail.com:

Mancini g.s icin zaman kayibi o gs hocasi degil.yonetim iyi dusunsun.

10
19
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title