Haberler

Manchester United ve Arsenal, Bruma İçin Galatasaray'a Teklif Yapacak

Güncelleme:

İngiliz basını, Premier Lig ekiplerinden Manchester United ve Arsenal'ın ara transfer döneminde Galatasaray'a Bruma için teklif yapacağını yazdı.

İngiliz basını, Galatasaray'ın yıldızı ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu. Derbide harikalar yaratan Bruma, İngilizler'in radarında... Portekizli yıldızı yakından takip eden Manchester United ve Arsenal, ara transferde Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş maçında oynadığı futbol ve attığı nefis golle herkesi bir kez daha büyüleyen Bruma'yı, Manchester United'ın ardından bir devin daha yakın takibe aldığı ortaya çıktı.

WENGER VE JOSE MOURINHO İZLİYOR

Vatandaşı Portekizli'yi oldukça beğendiği bilinen Manchester United menajeri Jose Mourinho'nun yanı sıra, genç oyuncuları sıkı markaja almasıyla tanınan Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in Bruma'yı transfer etmek istedikleri bildirildi.

22 yaşındaki oyuncunun futbolunu ocak ayına kadar izleyecekleri öğrenilen İngiliz devlerinin, ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalacakları ifade edildi.

SÖZLEŞME UZATILACAK MI?

Bruma için 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirleyen Özbek yönetiminin ise genç yeteneğin 2018'de bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak istediği ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynatarak değerini katlamasını bekledikleri öğrenildi.

(Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Galatasaray Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title