Haberler

    Premier Lig'de Hakem, Yanlış Futbolcuyu Oyundan Attı

    Güncelleme:

    Premier Lig'in 27. haftasında Manchester United sahasında Sunderland'i konuk etti.

    Old Trafford'da Sunderland karşısında oldukça zorlanan Manchester United'da ikinci yarının hemen başında oyuna giren Falcao, maçın 64. dakikasında John O'Shea tarafından düşürüldü ve hakem penaltı kararı verdi.

    HAKEM YANLIŞ FUTBOLCUYU OYUNDAN ATTI

    Buraya kadar her şey normal bir şekilde devam ederken çıkan kırmızı kart büyük bir skandala yol açtı.

    Falcao'yu düşürüp penaltıya sebebiyet veren John O'Shea yerine Wes Brown'ın kırmızı kart ile oyun dışında kalması bir anlık karışıklığa yol açtı. Bu durum karşısında hakeme Roger East'e faulu kendisinin yaptığını söyleyip itiraz eden O'Shea, tüm itirazlarına rağmen oyundan atılmadı ve ilginç bir tablo ortaya çıktı. Karar sonrası tecrübeli futbolcu kaptanlık pazubandını çıkartması da dikkat çekti.

    MANU 2-0 KAZANDI

    Bu kırmızı kartından ardından Sunderland 10 kişi kaldı. Kazanılan penaltı sonucu topun başına geçen kaptan Wayne Rooney takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı. Karşılaşma ise ev sahibi ekibin 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500

    Yorumlar (10)

    eski manulumobilWeb@haberler.com:

    Bir sey olmaz ikiside eski mancherster united li oyunca zaten bu ikisini hep karistirmisimdir hakemin karistirmasida normal

    7
    10
    yanıtYanıtla
    Mehmet çakmakmobilWeb@haberler.com:

    Hakem iki kel bir sahaya fazla stratejisi ile hareket etmiş olabilir

    8
    2
    yanıtYanıtla
    78mobilWeb@haberler.com:

    Maçı canlı izlemiştimbu hakem hataları ingiltereyide sardı

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Hakem:

    diger futbolcuya daha cok sinirlenmiş demekki :)

    5
    3
    yanıtYanıtla
    akilmobilWeb@haberler.com:

    Ne komik gül gül olduk yahu: nasil buldun bu espriyi vay be

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Texas Ülkü OcaklarıMobil-IOS:

    Ingiliz Futbol Federasyonu kurallarina gore mac tekrarlanir

    0
    4
    yanıtYanıtla
    Mertadam:

    Olabilir ! Herseyde biraz hosgörü sahibi olmak gerekir Sonucta o da hepimiz gibi etten kemikten bir insan

    4
    0
    yanıtYanıtla
    ismet AkçaymobilWeb@haberler.com:

    Bizde olaydı aziz başkan sahanın ortasına otururdu : doğrumu samet..

    3
    0
    yanıtYanıtla
    gggmobilWeb@haberler.com:

    Olabilir be ya

    2
    0
    yanıtYanıtla
    tufanmobilWeb@haberler.com:

    West brown olaya fransız kalmanın cezasını çekti :

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title