Haberler

Manchester United'dan Muslera İçin 35 Milyon Euro'luk Teklif

Güncelleme:

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera için 35 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Galatasaray'ın şampiyon olmasında ve son senelerdeki başarısında önemli pay sahibi olan Fernando Muslera'nın peşini devler bırakmıyor.

Muslera'nın peşindeki en ciddi takım olan Manchester United, iki senedir başarılı kaleciyi takip ediyor. Kırmızı şeytanlar, Galatasaray taraftarının ne olursa olsun satılmasına karşı çıktığı Muslera'ya reddedilemeyecek bir teklif sundu.

35 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

De Gea'nın Real Madrid'e gitme ihtimali sonrası kaleci arayışlarını sürdüren Manchester United, Fernando Muslera için Galatasaray'a 35 milyon euroluk bir teklif yaptı. Tecrübeli kaleciyi satmak istemeyen Galatasaray yönetiminin cevabının ne olacağı merakla bekleniyor. Verdiği bir röportajda Ada'ya gitmeyi çok istediğini söyleyen Muslera, Manchester United'tan gelecek bir teklife hayır demeyecek gibi görünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (100)

CEY CEY:

ARKADAŞLAR BENDE FENERLİYİM ADAMA HAKARET YAPMAYIN ADAM ON NUMARA ADAM İNŞALLAH DOĞRUDURDA GS FAYDASI OLUR GS BİZİM TKMIMIZ FENERDE BJK HEPSİDE BİZİM TAKIMIMIZDIR GS UEFA KUPASINI ALIRKEN SABAHA KADAR UYUMADIK BIRAKIN BOYLE HAKARET EDİCI Ş EYLERİ

30
0
yanıtYanıtla
alper cihan:

Hadi ordan volkana da40 verilir o zaman

5
22
yanıtYanıtla
Gökay hMobil-IOS:

25 milyon € ya serbest kalma maddesi var musleranın nasıl 35 veriyolar

27
0
yanıtYanıtla
muslera:

Ardaslar ben muslera doğru evet teklif aldım ama gitmicem gs camiası benim için ayrıbi yyerde para ile olculemezzz sizi birakmicam korkmyinn

17
10
yanıtYanıtla
Xxx:

35 milyon eurya ben onu ingiltereye kadar sırtımda götürürdüm ama yalandır

20
3
yanıtYanıtla
dadasMobil-ANDROID:

ulan volkan nezaman kaleci oldu biz onu digiturk kabadayisi bilirdik

15
4
yanıtYanıtla
MusleraMobil-ANDROID:

sampiyonlar liginde her mac 4 gol yiyen kaleci. akhisar belediyeye karsi anca mac ceviren kaleci... 35 milyon€ eder mi allah askina???

5
13
yanıtYanıtla
ilyas72:

muslera satılabilir ama taffareli sakın satmayın bir muslera daha çıkarabilir

10
7
yanıtYanıtla
illuminaticincon:

Cok iyi bir kaleci tek basina hakemlerle cinconu smpiyon yapti

5
12
yanıtYanıtla
64 Uşak:

Lan fenerliler sizene lan saçma sapan yorum yapiyorsu nuz.... Siz en iyisi yarın ki maçı düşünün, perara şimdi den Ecel teri dokmeye başladı..... pah pah pah.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title