Haberler

Manchester Havalimanı'nda Kaza Oldu, Pistlerden Biri Kapatıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin bugün iniş yapması beklenen Manchester Havalimanı'ndaki iki pistten biri, British Airways'a ait uçaklardan birinin ufak çaplı kazası nedeniyle kapatıldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynayacağı maç için hareket eden Fenerbahçe'ye ikinci şok haber İngiltere'den geldi.

Fenerbahçe'nin bugün iniş yapması beklenen Manchester Havalimanı'ndaki iki pistten birinin, bugün iniş yapan British Airways'e ait bir uçağın kaza yapması sonucu kapatıldığı ve tüm iniş kalkışların tek pistten yapıldığı belirtildi.

PİSTİ KULLANIMA KAPATTILAR

Budapeşte'ye zorunlu iniş yapmak durumunda kalan Sarı Lacivertliler'e bir engel de İngiltere'den geldi. Kafilenin inmesi planlanan Manchester Havaalanı'nda gerçekleşen ufak çaplı bir kaza yüzünden havaalanının 1 pisti kullanıma kapandı.

Yaklaşık 1 saat önce gerçekleşen kazada British Airlines'a ait bir uçağın, iniş yaparken burnunu yere sürtmesinden ötürü hasar gördüğü ve parçaların çevreye saçıldığı öğrenildi.

EN AZ 45 DAKİKA RÖTAR

2 pisti bulunan havalimanının tek pistinin kapatılmasının ardından bekleyen uçakların en az 45 dk rötar yapacağı öngörülüyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

British Airways Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title