Haberler

Manavgatlı İşitme Engelliler, Elazığ'ı Konuk Ediyor

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi’nde sezonun ilk karşılaşmaları pazar günü oynanacak.

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi'nde sezonun ilk karşılaşmaları pazar günü oynanacak.

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı'nın 7 oyuncusunu kadrosuna dahil eden Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı sezonun ilk maçında geçen yılın şampiyonu Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler takımıyla pazar günü saat 12.30'da Side Atatürk Stadı'nda oynayacak.

Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı 2015-2016 sezonu öncesinde Elazığ İşitme Engelliler Takımı'ndan Soner Balcı, Melih Kirişçi ve Seyit Karaca, Emrullah Palaz, İstanbul Sessizler Spor Kulübü'nden İbrahim Güzel ve Yunus Şahin, İzmir Bornova'dan Janberk Özeser, Konya İşitme Engelliler'den Eren Gümüş ve Diyarbakır İşitme Engelliler'den Sait Edinç'i kadrosuna dahil etti.

Soner Balcı, Melih Kirişçi, Seyit Karaca, İbrahim Güzel, Yunus Şahin, Janberk Özeser ve Eren Gümüş'ün yanı sıra geçtiğimiz yıl da Manavgat İşitme Engelliler kadrosunda bulunan Asutay ile birlikte Manavgat'ta milli futbolcu sayısı 8 oldu.

Tercüman Guddusi Aydın aracılığıyla açıklama yapan Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, 2015-2016 sezonunda Süper Lig'de şampiyonluk hedeflediklerini ve bu hedef doğrultusunda güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, "Kadromuzu 7'si milli takımda oynayan 9 futbolcu ile güçlendirdik. Bu futbolculardan Melih Kirişi, Seyit karaca ve Emrullah Palaz daha önce takımımızın formasını giyen oyuncular. Manavgat Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Pazar günü tüm sporseverleri Side Atatürk Stadı'nda oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manavgat Türkiye Elazığ Side Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title