Haberler

Manavgat'taki Şiddetli Yağış

Manavgat Belediye Başkanı Sözen: "250 personelimiz canla başla çalışmalarını sürdürüyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçede 3 gündür aralıklarla devam eden ve dün akşamdan itibaren şiddetini artıran yağışların neden olduğu olumsuzluğa karşı ekiplerin aralıksız çalıştığını bildirdi.

Sözen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manavgat'ta yıllardır böyle bir yağış görülmediğini, en büyük tesellilerinin can kaybı yaşanmaması olduğunu söyledi.

Belediye ekiplerinin geceden itibaren çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Sözen, şöyle konuştu:

"Saat 02.00 sıralarında başlayan şiddetli yağıştan sonra 3 ekip olarak belediye personelimizi görevlendirdik. 250 personelimiz canla başla çalışmalarını sürdürüyor. 25 iş makinesi ve zodyaklarla vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Evde mahsur kalan vatandaşlarımıza yiyecek ve su dağıtıyoruz."

Su tahliye çalışmalarına da başlandığını belirten Sözen, "Yağmur sularının boşaldığı kanallar dolu olduğu için boşaltma işlemi yapılamıyordu. Yaklaşık bir saat önce yağmur durdu ve ekiplerimiz rögarları açarak boşaltma işlemine başladılar" dedi.

İlçede yağıştan en çok Bahçelievler, Eski Hisar, Emek, Yayla ve Sorgun mahalleleri ile Demokrasi Bulvarı'nın etkilendiğini ifade eden Sözen, bazı köylerde de yollarda hasar oluştuğunu sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Sözen Manavgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title