Haberler

Manavgat'ta Makilik Alanda Yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesinde makilik alanda çıkan yangın söndürüldü.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde makilik alanda çıkan yangın söndürüldü.

Bucakşeyhler Mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Eski mankenlerden Tuğba Özay'ın çiftliğinin yakınında başlayan yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Manavgat Orman İşletmesine ait arazözlerle müdahale edildi.

Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından söndürülen yangında 5 dönüm makilik alan, bir odun deposu ve bazı meyve ağaçları zarar gördü.

Çiftlik görevlilerinin yangını haber vermesi üzerine Tuğba Özay, sosyal medya hesabından "Arkadaşlar Manavgat'taki dostlar acil yardım acil yardım. Çiftliğimiz yanıyor, lütfen acil yardım. Havadan müdahale gerekir, yangın uçağı yok. Acil acil" mesajını paylaştı. Özay, yangının söndürülmesinin ardından da ekiplere sosyal medya aracılığıyla teşekkür etti.

Tuğba Özay'ın annesi Duygu Özay da yangının çiftliğe ulaşmasından çok korktuklarını söyledi. Özay, "Yangın tam çiftliğimizin sınırına gelmişken söndürüldü. Biraz daha geç kalınsaydı, çiftliğimizdeki ağaçlarımız ve evimiz yanabilirdi" dedi.

Jandarma ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA / Yerel

Tuğba Özay Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title