Haberler

Manavgat'ta "Hadis" ve "Efendimize Mektup" Konulu Kompozisyon Yarışması

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ayşe-Rıza Kasapoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri arası "Hadis Metni Ezberleme", ortaokul öğrencileri arasında "Efendimize Mektup" konulu Kompozisyon Yarışması düzenliyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ayşe-Rıza Kasapoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri arası "Hadis Metni Ezberleme", ortaokul öğrencileri arasında "Efendimize Mektup" konulu Kompozisyon Yarışması düzenliyor.

Yarışmaların Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı lise ve ortaokullara kayıtlı tüm öğrencilere açık olacağı belirtilirken, Ayşe-Rıza Kasapoğlu Anadolu Kız İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğü bünyesinde kategorilere göre oluşturulacak seçici kurul tarafından yapılacak olan değerlendirme sonucu her bir kategoride ilk üç dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceği kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü İlhan Coşkun, "2015 yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında Peygamberimizin örnek yaşayışını özellikle birlikte yaşamaya verdiği değer ve önemi bütün boyutlarıyla gündeme taşımak, birlikte yaşama ahlakı konusunda fert ve toplum hayatında daha fazla duyarlılık ve bilinç oluşmasına katkı sağlamak, birlikte yaşama ahlakına aykırı söz ve eylemler ile bunların fert ve toplum hayatında açtığı yaralara dikkat çekmek,birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaygınlaşmasını sağlamaya yönelik olarak, dini duyarlılığı yaygınlaştırmak amacıyla bu tür yarışmalar düzenliyoruz. Okul binasında düzenlenecek Kompozisyon Yarışması 15 Nisan Çarşamba günü, Hadis Yarışması ise 16 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Ödül töreni ise 21 Nisan Salı günü İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde 20: 30'da okul tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programında gerçekleşecek" dedi.

Coşkun yarışmalarda her kategoride ilk üç sırayı alan öğrencilere altın hediye edileceğini de sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title