Haberler

Manavgat'ta Fuhuş Operasyonu

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda, 1'i HIV virüsü taşıyan 13 yabancı uyruklu kadın ve onlara zorla fuhuş yaptıran 11 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda, 1'i HIV virüsü taşıyan 13 yabancı uyruklu kadınla, onlara zorla fuhuş yaptıran 11 şüpheli yakalandı.

OPERASYONDA CEPHANE GİBİ MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Side Mahallesi'nde fuhuş operasyonu yapıldı. Çok sayıda apart ve eve düzenlenen baskınlarda fuhuş yaptığı belirlenen 3'ü Özbekistan, 10'u Kırgızistan uyruklu 13 kadın ile onlara zorla fuhuş yaptıran 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 2 tabanca, 4 av tüfeği, 3 şarjör ve 32 merminin ele geçirildiği belirtildi.

SINIR DIŞI EDİLEN KADINLARDAN BİRİNİN HIV'Lİ OLDUĞU BELİRLENDİ

Sınırdışı edilmek üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderilmeden önce Manavgat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan Özbekistan uyruklu Diloromhon Mirzaliyeva'nın HIV virüsü taşıdığı belirlendi.

BASKIN YAPILAN YER SAHİPLERİ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Baskın yapılan yerlerin sahipleri hakkında ise fuhşa aracılık yapmak, yer temin etmek ve insan ticareti suçlarından yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özbekistan Manavgat Antalya Side Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

RamoMobil-IOS:

Aynen idam yakışır bunlara

0
0
yanıtYanıtla
Nurunnisa61:

Fuhuş çetelerini idam etmek lazım. Zina, fuhuş rezalettir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title