Haberler

Manavgat'ta Başpehlivan Serhat Gökmen - Hakeme Yumruklu Saldırı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güreş müsabakalarından görüntüler - Güreşçinin hakem ve güreşçiye saldırmasından sonra sahanın karışması - Gözü şişen hakemden görüntü - Finale kalan başpehlivanlar Serhat Gökmen ve Şaban Yılmaz'dan görüntü - Başpehlivanlık final müsabakasından görüntü - Kupa ve madalya töreninden görüntü 4. Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri- Başpehlivanlığı Serhat Gökmen kazandı 4. Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Serhat Gökmen başpehlivan oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güreş müsabakalarından görüntüler - Güreşçinin hakem ve güreşçiye saldırmasından sonra sahanın karışması - Gözü şişen hakemden görüntü - Finale kalan başpehlivanlar Serhat Gökmen ve Şaban Yılmaz'dan görüntü - Başpehlivanlık final müsabakasından görüntü - Kupa ve madalya töreninden görüntü 4. Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri- Başpehlivanlığı Serhat Gökmen kazandı 4. Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Serhat Gökmen başpehlivan oldu. Manavgat Belediyesi tarafından Ilıca Stadı'nda düzenlenen güreşlere 62'si başpehlivan olmak üzere çeşitli kategorilerde yaklaşık 650 güreşçi katıldı. Çekişmeli geçen mücadeleler sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Şaban Yılmaz ile Manavgat Belediyesi'nden Serhat Gökmen finale kaldı. Finalde rakibini yenen Serhat Gökmen, başpehlivanlığı kazandı.Tarihi 654. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı Orhan Okulu, çeyrek finalde Serhat Gökmen'e yenilerek elendi.Başaltı kategorisinde ise Muratpaşa Belediyesi güreşçisi Mustafa Okulu birinciliği, Alanya Belediyesi güreşçisi Durmuş Faruk Altın ikinciliği elde etti. Deste küçük boyda Ünal Karabacak, deste orta boyda Doğan Özkaya, deste büyük boyda Hasan Güzeller, küçük orta küçük boyda Tolga Turan, küçük orta büyük boyda Ali Topal, büyük ortada Kürşat Korkmaz ve ayakta Alper Hasar birinciliği elde etti.Güreş ağalığını ise 170 bin lirayla son üç yılın ağası turizmci iş adamı Hasan Özden kazandı. Küçük orta büyük boyda müsabakalarında güreşçi Gürbüz Seçim, rakibi Ali Topal'a yenilince önce maçı yöneten hakem Şevket Kurt'a yumruk attı ardından rakibi Ali Topal'a saldırdı. Saldırıda Ali Topal'ın alnının kanadığı, hakem Kurt'un ise gözünün şiştiği görüldü. Güvenlik güçleri ve jandarma ekipleri kavgaya müdahale ederek, sahaya inen vatandaşları da dışarı çıkardı ve kavganın büyümemesi için önlem aldı.Dereceye giren güreşçilere kupa ve madalyaları törenle verildi. Başpehlivanlık yarışında dereceye giren güreşçiler ödüllerini, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Güreş Ağası Hasan Özden ve CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara verdi.

Kaynak: AA / Spor

Şaban Yılmaz Ali Topal Manavgat Ilıca Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title