Haberler

Manavgat - Özlem Y.'nin Annesi: Kızım 'Canlı Bomba' Olması İstenince Suriye'den Kaçmış

Özlem Y.'nin annesi: Kızım 'canlı bomba' olması istenince Suriye'den kaçmış (3) ÖZEM Y. TUTUKLANDI, YANINDAKİ ERKEK SERBEST BIRAKILDI Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 32 kişinin yaşamını yitirdiği intihar saldırısı ile bağlantısı olduğu iddiasıyla Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde gözaltına alınan Özlem Y. ve Mehmet C., adliyeye sevk edildi.

Özlem Y.'nin annesi: Kızım 'canlı bomba' olması istenince Suriye'den kaçmış (3)

ÖZEM Y. TUTUKLANDI, YANINDAKİ ERKEK SERBEST BIRAKILDI

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 32 kişinin yaşamını yitirdiği intihar saldırısı ile bağlantısı olduğu iddiasıyla Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde gözaltına alınan Özlem Y. ve Mehmet C., adliyeye sevk edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Manavgat'ın Taşağıl Mahallesi'ndeki bir gecekonduya dün yaptığı operasyonda, terör örgütü IŞİD'in 'canlı bombası' olduğu iddiasıyla Özlem Y. ve yanındaki Mehmet C.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin kaldığı evde yapılan aramada ise bir tabanca ve bu tabancaya ait 10 mermi ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen ikili, emniyetteki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi'ne gönderildi. Savcılıktaki sorgularının ardından Özlem Y. ile Mehmet C., tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Özlem Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevi'ne gönderilirken, Mehmet C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Manavgat Antalya Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title