Haberler

Manavgat Naras Barajı Sulaması İnşaatında Sona Yaklaşılıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Naras Barajı Sulaması inşaatı tamamlanmak üzere.DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun beraberinde Bölge Müdür yardımcıları Özhan Erdanışman, Köksal Buğra Çelik ve şube müdürleriyle inşaat sahasında incelemelerde bulundu ve yetkililerden işin seviyesi hakkında bilgi aldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Naras Barajı Sulaması inşaatı tamamlanmak üzere.

DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun beraberinde Bölge Müdür yardımcıları Özhan Erdanışman, Köksal Buğra Çelik ve şube müdürleriyle inşaat sahasında incelemelerde bulundu ve yetkililerden işin seviyesi hakkında bilgi aldı.

Coşkun, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalar tamamlandığında baraj suyuyla 71 bin 420 dekar tarım arazisinin sulanabileceğini söyledi.

Barajın dipsavak vana odası ile basınç kırıcı arasındaki imalatların son aşamaya geldiğini gördüklerini belirten Coşkun, şöyle konuştu:

"Yüklenici firmaya, sulamanın ivedi olarak faydaya dönüştürülmesi ve eksik kalan sanat yapılarının tamamlanması için çalışmalara hız verilerek en kısa sürede su verilmesi talimatını verdik. Naras Barajı Sulaması projesi tamamlandığında Manavgat ilçesi ve çevre köylerinin sulama suyu problemi çözüme kavuşmuş olacak."

Coşkun, sulama şebekesinin toplam uzunluğunun ise 79 bin 359 metre olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title