Haberler

Manavgat Masterler Bodrum'da Şampiyon

Bodrum masterler tarafından 6 takımın katılımıyla organize edilen Bodrum Masterler turrnuvasında Manavgat masterler takımı şampiyonluğa ulaştı.

Bodrum masterler tarafından 6 takımın katılımıyla organize edilen Bodrum Masterler turrnuvasında Manavgat masterler takımı şampiyonluğa ulaştı. Manavgat masterler takımının yanısıra Bodrum, Aydın, Afyon, Denizli ve Nazilli masterler futbol takımlarının mücadele ettiği turnuvada Manavgat Masterler tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu.

Manavgat mastarler Dernek Başkanı Necmettin Özaslan "Sahip olduğu imkanlar, örnek kişilik ve nitelikteki sporcuları, içinde bulunduğu aile havası ve elde ettiği başarıları ile takımımız ülkemizin en önde master takımlarından biridir. Amacımız arkadaş ve dostlarımızla spor yapmak ve gün geçtikçe daha önem kazanan masterler camiasında ilçemizi layık olduğu en iyi şekilde temsil etmektir" dedi - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Bodrum Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title