Haberler

Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı sezonun 16. haftasında Engelli Kamu Personeli Sınavı dolayısıyla ertelenen İstanbul Anadolu İşitme Engelliler maçıyla 2013-2014 sezonunu tamamladı.

Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı sezonun 16. haftasında Engelli Kamu Personeli Sınavı dolayısıyla ertelenen İstanbul Anadolu İşitme Engelliler maçıyla 2013-2014 sezonunu tamamladı.

Deplasmanda rakibini 5-1 mağlup eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı 2014-2014 sezonunda ilk kez uygulanacak olan süper ligde mücadele etmeyi haftalar öncesi garantilerken, aldığı galibiyetle grubunu ilk 2 sırada tamamlamayı ve Türkiye Şampiyonası katılmayı garantilemiş oldu.

Tercüman Guddusi Aydın aracılığı ile açıklama yapan Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, İstanbul Anadolu işitme engelliler müsabakası ile sezonu tamamladıklarını belirterek, "Sezonun ilk devresini namağlup lider olarak tamamlamıştık. Sezon sonuna doğru sakat ve cezalı oyuncu sayımız artınca zorlanmaya başladık. Bilineceği gibi gruplarını ilk üç sırada tamamlayan takımlar 2014-2015 sezonunda hayata geçirilecek olan İşitme Engelliler Süper Ligi'nde mücadele edecek. Takımımız süper lige katılmayı haftalar önce garantilemişti. Ne var ki Konya ve Gölcük maçlarında alınan yenilgilerin ardından ilk iki sırayı alan takımların katılacağı Türkiye Şampiyonası finallerine katılabilmemiz için İstanbul deplasmanından mutlak galibiyet ile dönmemiz gerekiyordu. Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğuna rağmen sahaya çıkan oyuncularımız görevlerini layıkıyla yaptı ve maçı kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Türkiye 1. Ligi'ndeki tek ilçe takımı olan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına girerek Manavgat'a yeni bir gurur daha yaşattı" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title