Haberler

Manavgat İş Dünyası "Ne Varsa Manavgat'ta Var" Sloganıyla Buluşacak

9 Ocak tarihleri arasında ‘ Ne varsa Manavgat’ta var’ sloganıyla buluşacak.

9 Ocak tarihleri arasında ' Ne varsa Manavgat'ta var' sloganıyla buluşacak.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Belediyesi işbirliği, Manavgat'ta bulunan turizm dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile 8-9 Ocak tarihlerinde ilçede toplu alım yapan firmalar ile bu firmalara ürün satan tedarikçilerin katılımı ile etkinlik gerçekleştirilecek. "Ne varsa Manavgat'ta var" sloganıyla Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde organize edilecek olan etkinlikte ikili iş görüşmeleri de yapılacak.

Organizasyon öncesinde MATSO binasında gerçekleştirilen toplantıya, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği (KITUYAD) Başkanı Ahmet Kolukısa, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Turgay Akar, Evrenseki Turizm İşletmeciler Birliği(ESDER) Başkanı Ali Güneş ile Organizasyonu Düzenleme Komitesi üyeleri katıldı.

Toplantıda organizasyon ile hazırlıklar ve yapılması gerekenler ele alındı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, "Ne varsa Manavgat'ta var" sloganıyla Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde organize edilecekleri etkinlikte ikili iş görüşmeleri gerçekleştirileceğini söyledi.

Boztaş, etkinliğe Manavgat'ta toplu alım yapan firmalar, konaklama tesisleri ve restoran gibi işletmelerle, bu tesislere ürün sağlayan tedarikçi firmaların katılacağını bildirdi.

İlk defa gerçekleştirilecek olan organizasyonu geleneksel hale getirmeyi planladıklarını kaydeden Boztaş, "İnşallah hayırlı bir başlangıç yaparız. Etkinlik için Manavgat belediyemiz ve turizm derneklerimiz bize destek veriyor. Çevremizdeki otel yöneticileri ve tedarikçi firmaların buraya katılması için teşvik etmeliyiz. İki gün açık kalacak etkinlik şu ana kadar yoğun ilgi görüyor. Etkinliğe Manavgat'ta toplu alım yapan firmalar ve bu tesislere ürün sağlayan tedarikçi firmalar ve Manavgat halkını davet ediyoruz" dedi.

"İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ İLÇEMİZE KATKI SAĞLAR"

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz ise belediye olarak organizasyona destek verdiklerini belirterek Manavgat iş dünyasının bir araya geleceği ikili iş görüşmesinin ilçeye katkı sağlayacağını kaydetti.

Öz, organizasyonun çok güzel olmasını beklediklerini ve sürekli hale gelmesini diledi.

"ORGANİZASYONU SÜREKLİ HALE GETİRSEK İLÇEDE KALİTE ARTAR"

MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, dernek olarak etkinliğe destek vereceklerini kaydederek etkinliğin sürekli hale gelmesi ile ilçede kalitenin daha da artacağını söyledi.

Barut, "Biz otelciler olarak satın alma müdürlerimizi bu ikili iş görüşmelerine katılmalarını sağlayarak destek vereceğiz. Çok güzel bir başlangıç yapıyoruz. İlki yapılacak olan etkiliğin gelecek yıllarda çok güzel olacağını ve sektörde kaliteyi arttıracağını düşünüyoruz" diye konuştu.

MANAVGAT'IN TİCARET HAYATINA CİDDİ KATKILAR SAĞLAR

MASİAD Başkanı Turgay Akar ise, bu tür organizasyonların Manavgat ticaret hayatına ciddi katkılar sağlayacağını belirterek ileriki yıllarda bu organizasyonların geliştirilerek devam edilmesinin altını çizdi.

Akar, organizasyonun sürekli hale getirilmesi ile ilçede ticari ve hacim anlamında çok ciddi anlamda büyümelere neden olacağını ifade etti.

"KALİTE VE SATIN ALMA BİRİMLERİNE YENİ ALTERNATİFLER SAĞLAR"

ESDER Başkanı Ali Güneş ise organizasyona Evrenseki Turizm İşletmeciler Birliği olarak destek verdiklerini belirterek ilki gerçekleştirilecek olan organizasyonun önemine vurgu yaparak ilçe ticaretine katkı sağlayacağını söyledi. İlçede tedarikçi ve toptan ürün almak isteyen firmaları bir araya getirecek olan organizasyon ile turizmcilerin satın alma birimlerine daha fazla alternatifler sunacağını kaydetti.

"ORGANİZASYON BU SEKTÖRDE KALİTEYİ ARTIRACAKTIR"

KITUYAD Başkanı Ahmet Kolukısa, organizasyona destek verdiklerini söyleyerek, "Böyle bir organizasyon ile ilçede toplu alım yapan firmalar ile bu firmalara ürün satan tedarikçi firmaların bir araya gelmelerinin sağlanacak. Organizasyonun her yıl daha da büyüyerek yapılması ile ilçe ekonomisine katkı sağlamasının yanı sıra sektörde kaliteyi artıracaktır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Boztaş Manavgat Aydın Akm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title