Haberler

Manavgat Belediyesi'nden Logo Tasarım Yarışması

Manavgat Belediyesi, uzun yıllardır kurumu ve ilçeyi simgeleyen mevcut logosunu, açtığı yarışma ile yeniden belirleyecek. Logo yarışması katılım şartnamesi ve içeriği, Manavgat Belediyesi'nin resmi web sayfasından yayınlandı. Son katılım tarihi 3 Temmuz 2015 olarak açıklanan yarışmada birinciye 7 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin TL ödül verileceği açıklandı. Yarışmaya katılmak isteyenlerin detaylı bilgiye www.manavgat.bel.tr adresinden ulaşabilecekleri belirtildi.

"Manavgat'ın yeni yüzünü siz tasarlayın" konu başlığı ile duyurulan Logo Yarışması Şartnamesi'nde amaç bölümünde şu bilgiler yer aldı:

"Her yıl 4 milyon turisti ağırlayan Antalya'nın Manavgat ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleri ile turizmin göz bebeği bir kenttir. 6360 Sayılı Yasa ile birlikte Manavgat'ın merkezdeki 19 mahallesine, 9 turizm beldesi ( Side, Oymapınar, Evrenseki, Ilıca, Sarılar, Taşağıl, Gündoğdu, Çolaklı, Kızılot) ve 78 köy ilave olmuştur. Toplam 106 mahallesi ve 216 bini aşan nüfusu ile 28 ilden daha büyük olan Manavgat, içinden geçen ırmağı, Şelale'si, deniziyle, çam ormanlarıyla, Dünya markası tarihin beşiği Side'si, Köprülü Kanyon'u, Titreyengöl'üyle, yüksek turizm yatak kapasitesiyle her geçen gün trendi yükselen bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Manavgat, belediyemizin Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Stadyum ve ırmak kıyısı düzenlemeleri çalışmalarıyla adeta kültür, sanat ve sporun da başkenti haline gelmiş, modern kentleşme hızını yakalamıştır. Manavgat'ımızdaki bütün bu olumlu gelişmeler, hizmet ve yatırımları hayata geçiren Manavgat Belediye'mizi yeni, farklı, modern, ilerici bir LOGO konsepti arayışına yönlendirmiştir. Manavgat Belediyesi olarak bu büyüme ile doğal ve tarihi güzelliklerin, milli değerlerimiz ve turizm imajı ile yoğrularak anlatıldığı yeni bir logonun üretilmesini istiyoruz."

Jüri üyelerinin ise, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aydın Zor, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadettin Sarı, Turizmci Cengiz Haydar Barut, Grafik Sanatçısı Himmet Öcal, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Doç. Dr Merih Taşkaya, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mimar Sebahat Çevik, Manavgat Belediyesi Grafik Tasarımcısı Emir Doğan, Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürü Ezgi Öz, Akdeniz Reklamcılar Derneği Başkanı Necdet Alkandemir, Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen'den oluştuğu belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Antalya Side Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title