Haberler

Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Elazığ Deplasmanında

Türkiye İşitme Engelliler Süper Liginde mücadele eden ve ligin ilk devresini liderin 2 puan ardında 3. Sırada tamamlayan Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımı 2015-2016 sezonunun ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda ilk yarıyı lider tamamlayan Elazığ Belediyespor ile karşılaşacak.

Türkiye İşitme Engelliler Süper Liginde mücadele eden ve ligin ilk devresini liderin 2 puan ardında 3. Sırada tamamlayan Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımı 2015-2016 sezonunun ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda ilk yarıyı lider tamamlayan Elazığ Belediyespor ile karşılaşacak. Pazar günü oynanacak olan Elazığ Belediyespor-Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler futbol karşılaşması Elazığ İl Özel İdaresi Sentetik Çim Saha'da saat 10.30'da başlayacak.

Manavgatspor 2015-2016 sezonunun ilk maçında Side Atatürk stadında oynanan karşılaşmada Elazığ Belediyespor'a 1-0 mağlup olmuş, bu yenilgi Manavgatspor'un ilk yarıdaki tek yenilgisi olmuştu. Manavgatspor, Pazar günü oynanacak karşılaşmada rakibini kendi sahasında yenerek hem rövanşı almak hem de rakibini liderlik koltuğundan indirmek istiyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığ Belediyespor Manavgat Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title