Haberler

Manavgat Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri

Manavgat Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri

Manavgat Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri

- Manavgat Belediyesince düzenlenen güreşlerde başpehlivanlığı Mehmet Yeşilyeşil kazandı

ANTALYA (AA) - Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Manavgat Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlığı Mehmet Yeşilyeşil kazandı.

Manavgat Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen güreşlere katılan 550 pehlivan, birbirlerine üstünlük sağlamak için mücadele etti. Güreşlerin finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Mehmet Yeşilyeşil ile Belek Belediyesi güreşçisi Salih Dorum karşılaştı.

Yaklaşık 45 dakika süren güreş sonunda Yeşilyeşil rakibini yenerek başpehlivan oldu. Güreşlerde Kumluca Belediyespor güreşçisi Orhan Okulu üçüncü, Samsun Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Fatih Atlı ise dördüncü oldu.

Finalin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Yeşilyeşil, güreşlerde iyi mücadele ettiğini söyledi. Manavgatlılara kendilerine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür eden Yeşilyeşil, ata sporunun yaşaması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Başaltı derecesinde Mustafa Okulu'nun birinci, Mustafa Yenisancak'ın ikinci, Soner Toto'nun ise üçüncü olduğu güreşlerde dereceye giren pehlivanlara madalyaları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından verildi.

Güreşin ağası ise 120 bin lira ile iş adamı Hasan Özden oldu. Özden, Manavgat'a yapılacak turizm fakültesi için 100 bin lira, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğüne de 40 bin lira bağışta bulunduğunu açıkladı.

Kaynak: AA / Spor

Manavgat Belek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title