Haberler

Manavgat'a Spor Salonu Yaptırılacak

Hayırsever Seyhan Cengiz Turhan tarafından, Manavgat ilçesine yaptırılacak spor salonunun protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Karacalar Mahallesi'nde yaptırılacak salonun protokol törenine, Vali Muammer Türker, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve hayırsever Turhan katıldı.

Vali Türker, Turhan'ın Antalya'da hiçbir ticari bağının olmamasına rağmen Manavgat Karacalar köyüne yaptırdığı 18 derslikli okul binasının 2010-2011 eğitim öğretim döneminde hizmete açıldığını hatırlattı.

Turhan'ın daha önce de aynı okul bahçesine 3 derslikli, laboratuvar, kütüphane ve yemekhaneyle kantin, bina ve spor salonu yaptırdığını ifade eden Türker, şunları kaydetti:

"Hayırseverimiz ayrıca eşi Fatma Temel Turhan adına 12 derslikli Anadolu Lisesi yaptırarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmiştir. Yapmış olduğu yatırımlarla Türk milli eğitimine çok büyük katkılarda bulunan hayırseverimiz Seyhan Cengiz Turhan, Manavgat ilçesinde eşi Fatma Temel Turhan adına yaptırdığı Anadolu Lisesi bahçesine spor salonu yaptıracaktır. Hayırseverimize bu özverisinden dolayı teşekkür ederim."

Konuşmaların ardından, okul bahçesine yaptırılacak spor salonunun protokolü imzalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Muammer Türker Manavgat Antalya Seyhan Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title