Haberler

Man'la Proje Ödül Getirdi

Güncelleme:

2009 Yad Uygulama Ödülü Değerlendirmesinde Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.ş. Başarılı İlk Beş Proje Arasında Yer Alarak Finale Kaldı.

2009 YAD Uygulama Ödülü değerlendirmesinde MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. başarılı ilk beş proje arasında yer alarak finale kaldı.

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri ise MAN ile birlikte gerçekleştirdikleri proje ile Geleneksel Proje Yarışması’nda birinci oldular. Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği 29. Ulusal Kongresi, Yöneylem Araştırması Derneği’nin desteğiyle. Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından 22-24 Haziran 2009 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek. Ayrıca bu kapsamda verilecek 2009 YAD Uygulama Ödülü’nde, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. başarılı ilk beş proje arasında yer alarak finale kaldı. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin bünyesinde başarıyla uyguladığı "Satış Yönetim Sistemi" projesiyle katıldığı yarışmanın birincisi ise 23 Haziran 2009 tarihinde açıklanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title