Haberler

Man City Barcelona (1-2) Devler Ligi Maç Özetleri

Güncelleme:

24 Şubat Salı gecesi oynanan Manchester City Barcelona maçı özeti ve golleri. Devler ligi heyecanı sürüyor. Dün gece oynanan dev maçta Lionel Messi'nin son dakikalarda kaçırdığı penaltı maça damga vurdu.

Şampiyonlar Ligi maç özetleri. Manchester City Barcelona maç özeti ve golleri. Barcelona bir diğer dünya devi Manchester City karşısında aldığı galibiyetle İspanya'da oynanacak maç öncesinde büyük avantaj elde etti. Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan maçın geniş özet görüntüleri ve tüm gollerini, mücadelenin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Barcelona, Manchester City deplasmanında 2-1 kazanarak çeyrek final yolunda avantaj yakaladı. Arjantinli yıldız futbolcu Messi, son dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

MESSI KAÇIRDI HERKES ŞAŞIRDI

90+3'te Messi, ceza sahası içerisinde Clichy tarafından düşürüldü. Ancak Arjantinli futbolcunun penaltı vuruşunda kaleci Joe Hart gole izin vermedi. Kaleciden seken topa kafa vuruşu yapan Messi, meşin yuvarlağı auta gönderirken ekran başındakiler ve tribündeki izleyiciler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

PENALTIYI ATSAYDI TUR CEPTEYDİ

Maç büyük ilgi gösteren dünya basını ise Messi'nin kaçırdığı penaltıyı konuşuyor. Arjantinli futbolcunun son dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirseydi Barcelona tur biletini cebine koyacaktı. İspanyollar ise Messi gibi bir yıldızın penaltıyı kaçırmasına hala inanamadıklarını yazdılar.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Lionel Messi Barcelona Gündem Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title