Haberler

Mammut Tahtalı Run To Sky" Yarışları Başladı

Antalya’nın Kemer ilçesi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen “Mammut Tahtalı Run To Sky” yarışları başladı.

Antalya'nın Kemer ilçesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen "Mammut Tahtalı Run To Sky" yarışları başladı.

Kemer ilçesi'nde üç gün sürecek olan yarışın ilk günü Yaylakuzdere'den verilen 5 kilometrelik Tahtalı Run To Sky Vertical etabı ile başlarken, bu zorlu etaba 14 sporcu katıldı. Oldukça dik ve zaman zaman kayalık olan yamaçlarından geçen ve Olympos Teleferik'in üst istasyonuna çıkmayı başaran sporcular büyük alkış aldı. Yarış'ta birinciliği 1.21.75' lik derecesi ile Mahmut Yavuz, ikinciliği 1.27.05 derecesi ile Emre Ayar, üçüncülüğü ise 1.33.55'lik derecesi ile Mustafa Kızıltaş aldı. Bayanlarda ise Aslı Sertçelik 1.44.05'lik derecesi ile birinci olurken, Eylem Elif Maviş ise 1.55.48'lik derecesi ile ikinci oldu. DERECEYE GİRENLERE MADALYALARI VERİLDİ.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, "Zirvemizde gerçekleştirilen Mammut Tahtalı Run To Sky oldukça zorlu etaplara sahip. Sporcular üstün bir başarı göstererek zirveye ulaştılar. Bu tip etkinlerimiz devam edecek. Umarım bu organizasyonumuzda ilerleyen yıllarda uluslararası boyuta gelecektir. Tüm sporcuları kutluyorum. Bu tür etkinliklere her zaman destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye'de ilk defa düzenlenen vertical kilometer yarışı olan "Tahtalı VK", 5 kilometre uzunluğunda ve bin metre irtifa kazancı olan parkuruyla yarı koşu yarı kaya tırmanışı şeklinde gerçekleştirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title