Haberler

Mamaklı Kadınlar Form Tutuyor

Form tutmak ve zinde kalmak isteyen kadınların sayısının her geçen gün arttığı Mamak’ta, pilates topları ve lastiklerini yanlarından ayırmayan kadınlar, fazla kilolarını atarak sağlıklı yaşamayı hedefliyor.

Form tutmak ve zinde kalmak isteyen kadınların sayısının her geçen gün arttığı Mamak'ta, pilates topları ve lastiklerini yanlarından ayırmayan kadınlar, fazla kilolarını atarak sağlıklı yaşamayı hedefliyor.

Son zamanlarda eğlenceli zayıflama yöntemi olarak bilinen zumba dansı ile vücudu ve zihni kontrol altına almaya dayanan spor dalı olan pilates ve step aerobiğe gönül veren kadınlar, Mamak Belediyesi Spor Salonu'nun yolunu tutuyor. Uzman hocalar eşliğinde yapılan spor ile kadınlar "sağlıklı yaşama merhaba" diyerek, hem form tutuyor hem de sosyalleşiyor.

Mamak'ta sporu tabana yayarak, 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesi için çaba sarf ettiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sağlıklı yaşamın anahtarı spordur. İlçemizde her yaştan vatandaşımıza sosyal yaşamlarını renklendirecek bir uğraş ve kurs edindirmek arzusundayız. Ev hanımlarımızın sağlıklı bir yaşam geçirmeleri ve sosyalleşmeleri için bu tarz kurslar açmaya devam edeceğiz" dedi.

"HAYATIMIZ CANLANDI"

Mamaklıların uğrak yerlerinden biri olan Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda, bayanlara fitness, pilates, zumba, step, aerobik dersleri veriliyor. Sporla müziğin birleşmesiyle daha da eğlenceli hale gelen spor dallarıyla Mamaklılar hem dans ediyor, hem de eğlenerek zinde kalıyor. Profesyonel spor hocaları eşliğinde gün içerisinde belirlenen seanslarda spor yapan kadınların düzenli olarak kilo kontrolü de gerçekleştiriliyor. Çok kısa bir sürede yaptıkları spordan sonuç almaya başladıklarını belirten kadınlar, sağlıklı olmanın yanında spor sayesinde hayatlarının da canlandığını ve kendilerini daha mutlu hissettiklerini söyledi. Başlarında bir spor hocası bulunmasının kendilerine güven verdiğine de dikkat çeken kadınlar, Akgül'e kendilerine spor yapma imkanı sunduğu için teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title