Haberler

Mamak'ta Kurban Hazırlıkları Başladı

Mamak Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarına başladı.

Mamak Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarına başladı.

Kurban kesim alanında 366 çadır için planlama yapan Mamak Belediyesi şimdiye kadar 250 çadırın da yer tahsisini yaptı. Kurban Bayramı'na kadar bu sayının artması bekleniyor. Ortaköy'de kurulacak olan kurban pazarı için yer tahsisine devam eden Mamak Belediyesi, alandaki altyapı çalışmalarını da sürdürüyor. Alan içerisinde yol, asfalt, elektrik ve su gibi altyapı çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi, her yıl standart olarak verdiği hizmetleri bu yıl da gerçekleştirecek. Kurban kesim alanında bu yıl da otopark, veteriner ve doktorların bulunduğu sağlık merkezi bulunacak.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için gerekli çalışmaları yapmaya başladık. Kurban kesim alanında düzenli olarak verilen hizmetleri bu yıl da aynı şekilde vereceğiz" dedi.

GEBE HAYVAN MUAYENELERİ BU YIL DA YAPILACAK

Mamak Belediyesi düzenli olarak verdiği hizmetlere bu yıl da devam edecek. Olası kazaların önüne geçmek üzere yine eğitimli boğa yakalama timleri alanda hazır olacak. Özellikle vatandaşların mağdur olmaması için alana getirilen ve gebelik şüphesi bulunan hayvanlar Mamak Belediyesi veteriner hekimleri tarafından ultrason cihazıyla gebelik testi, yaş ve sağlık kontrolleri de yapılacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Kurban Bayramı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title