Haberler

Mamak'ta Karadeniz Rüzgarı

Mamak’ı Ankara’nın kültür ve sanat merkezi haline getiren Mamak Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun “Kuzey Rüzgarı” adlı konserine ev sahipliği yaptı.

Mamak'ı Ankara'nın kültür ve sanat merkezi haline getiren Mamak Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'nun "Kuzey Rüzgarı" adlı konserine ev sahipliği yaptı.

Mamak Belediyesi Prof. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konserde Trabzon, Giresun, Artvin, Rize gibi birbirinden güzel Karadeniz yöresine ait Türk Halk Müziği eserleri, sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Koro şef yardımcısı Turgay Coşkun yönetimindeki koro, Türk Halk Müziği'nin birbirinden güzel eserlerini Mamaklılar için seslendirdi. Koronun söylediği türkülerin yanı sıra saz sanatçıları tarafından icra edilen taksimler de konsere renk katarak dinleyicilerden büyük alkış aldı. Koro konserin finalini hareketli türkülerle yaparken, dinleyiciler de alkışlarıyla tempo tutarak sanatçılara eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Mamak Belediyesi Karadeniz Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title