Haberler

Mamak'ta Dehşet Anları...kendisini Engellemeye Çalışanlarla Birlikte Ateşe Verdi

Ankara'da geçtiğimiz Perşembe günü sinir krizi geçiren genç kadın kendini yakmaya çalıştı.

Ankara'da geçtiğimiz Perşembe günü sinir krizi geçiren genç kadın kendini yakmaya çalıştı. Bu sırada çevredekilerin müdahale etmesiyle 3 kişi alevler içinde kaldı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Ankara Mamak'ta geçtiğimiz Perşembe akşamı yaşandı. Ailesi ile sorunları olduğu iddia edilen 25 yaşındaki kadın M.D. sokak ortasında yakınları ile tartışmaya başladı. Elindeki benzin bidonu ile ailesine kendini yakacağını söyleyen M.D.'yi babası ikna etmeye çalıştı. Bu sırada elindeki benzin bidonunu ve çakmağı almak isteyen 2 kişi M.D'ye arkadan yaklaşarak sarıldı. M.D.'ye müdahale sırasında elindeki çakmayı çakması sonucu benzin alev aldı. Olay sırasında 3 kişi alevler içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

VÜCUDUNUN YÜZDE 16'SI YANDI

Çevredekiler tarafından söndürülen M.D. olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Numune Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. M.D'nin vücudunun yüzde 16'sının 2'nci ve 3'ncü derece olmak üzere yandığı tespit edildi. Genç kadının tedavisinin sürdüğü belirtilirken, diğer iki kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mamak 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title