Haberler

Mamak'ta Bulunan Bir Taşınmazın Satışı Yapılacak

Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara'nın Mamak ilçesi, Küçük Kayaş Mahallesi'nde yer alan 1 taşınmazın mülkiyet satışını yapacak.

Mülkiyet satışının ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ankara'nın Mamak ilçesi, Küçük Kayaş Mahallesi'nde yer alan 1taşınmazın mülkiyet satışını yapılacak. Taşınmaz mülkiyet için muhammen bedel 2 milyon 950 bin TL iken, geçici teminat bedeli 88 bin 500 TL olacak. Taşınmazın satışı kapalı teklif usulü ile 5 Aralık Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak. Belediye'nin Merkez binası içerisinde bulunan encümen salonunda, encümen huzurunda ihale edilerek satılacak. İstisnayı hükümleri taşımayan taşınmazlardan yüzde 18 KDV alınacak. Arsa satışı ile ilgili olarak ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler gerek doğrudan gerekse vekaleten ihaleye katılamayacak. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl süre ile Belediye'ye açılacak ihalelere katılamayacaklar.

-ŞARTNAME VE EKLERİ 200 TL BEDEL KARŞILIĞI VERİLECEK-

İhaleye çıkarılan Arsaya ilişkin ihale Şartname ve ekleri 200 TL bedel karşılığı verilecek Söz konusu arsaların ihalesine gerçek ve tüzel kişilerle birlikte yabancı uyruklu kişi ve kuruluşlar ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Gayri Menkul iktisap edebileceğini gösterecek. İhaleye katılacak olanlar arsanın ihalesine ait teminat bedellerini ihale tarihi olan 5 Aralık Perşembe günü en geç saat 09.00'a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden alacakları ödenti belgesi ile yatıracaklar. Belediye encümeni arsalara ait ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun teklifi tespit etmekte serbest olacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Mamak Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title