Haberler

Mamak Proje Zengini

Mamak'ta 4 yıldır ilçeye değer katan ve Mamak'ı geleceğe taşıyan çalışmalara imza attıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün Mamak için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Mamak'ta 4 yıldır ilçeye değer katan ve Mamak'ı geleceğe taşıyan çalışmalara imza attıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün Mamak için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Mamak'ın marka ilçe olma hedefiyle yatırım zincirlerine 4 yıldır yeni halkalar ekleyen Mamak Belediyesi, önümüzdeki aylarda bu yatırımların açılışını birer birer gerçekleştirecek. Hayata geçirdiği yatırımlarla Başkent Ankara'ya damgasını vurarak hizmette altın çağını yaşayan Mamak Belediyesi, Kapalı Spor Salonu, Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Aile Merkezleri, Kapalı Pazarlar, tarihi mirasın öne çıkarıldığı Tarihi Tünel, Semt Stadı, Gençlik Merkezleri, spor tesisleri, yeni parklarda sona yaklaşılırken Mamak Belediyesi çok sayıda açılışı gerçekleştirecek.

Mamak'ın ihtiyaçlarına yönelik yatırımları birer birer hayata geçirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkan Vekili Erdal Ak, başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, Mamak'ın ilkleri olan yatırımların bu dönemde hayata geçirildiğini kaydetti. Yeni nesillerin sağlıklı yetişmesi ve amatör sporun kalkınması için Mamak'ta spor adına büyük atılımlar gerçekleştirildiğini belirten Ak, 4 bin 250 kişilik kapalı spor salonu, Türközü Yüzme Havuzu ve Spor Okulu, Semt Stadı, Başak Kapalı Spor Salonu ve spor alanında hayata geçen pek çok yatırımla Mamak'ın adeta spor kenti olacağını söyledi. Şafaktepe Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden tarihi tünelle Mamak'ta bir tarihi gün yüzüne çıkardıklarını kaydeden Başkan Vekili Ak, "Tamamlanan ve tamamlanma aşamasına gelen yatırımlarımızın hepsinin açılışı yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Mamak Başkan Akgül önderliğinde yatırım açısından altın çağını yaşıyor" diye konuştu.

Sosyal belediyeciliğe büyük önem verilerek Aile Merkezleri, Gençlik Merkezleri ve Bilgi Evleri'nin Mamak'a kazandırdığının altını çizen Başkan Vekili Ak, "13 Bilgi evi, 3 Gençlik Merkezi ve 9 Aile Merkezi Mamaklı hemşehrilerimize hizmet veriyor. Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneği Mamak'ta gerçekleşiyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Erdal Ak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title