Haberler

Mamak, İstanbul'a Şans Tanımadı

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin 6. hafta mücadelesinde Mamak Belediyesi Ankara DSİ, evinde İstanbul DSİ’yi 87-59 mağlup etti.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin 6. hafta mücadelesinde Mamak Belediyesi Ankara DSİ, evinde İstanbul DSİ'yi 87-59 mağlup etti.

Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleşen maçta, mücadele boyunca iyi oyun sergileyen ev sahibi takım, karşılaşmanın ilk çeyreğini 23-18 önde tamamlayarak, soyunma odasına da 6 sayı farkla 40-34 üstün gitti. Üçüncü periyottan itibaren oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Mamak Belediyesi DSİ, çeyreği 68-45 önde tamamlarken, karşılaşmadan da 28 sayı farkla 87-59 galip ayrıldı. Ev sahibi takımda Jason Clark 19 sayı, Brandon Peterson ve Pertev Öngüner 16 sayıyla galibiyete önemli katkı sağlarken, İstanbul DSİ'de Fırat Aydemir ve Levon Hoplins'in 12 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmedi.

AKGÜL TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Kaymakamı Ali Mantı, AK Parti Grup Sözcüsü Hamza Aydoğdu ve başkan yardımcıları ile birlikte takımı yalnız bırakmayarak karşılaşmayı tribünden izledi. Bu galibiyeti Mamak Belediyesi DSİ taraftarına hediye ettiklerini belirten Akgül, takım sporcularını ve teknik heyeti de tebrik ederek,"İnşallah bu galibiyet serisi devam eder" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mamak Belediyesi İstanbul Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title