Haberler

Mamak'ın Başarısı İçin Yüzecekler

Mamak’ı fiziki açıdan yenilerken ilçenin spor alanlarında da öncü olması için çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi, sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mamak'ı fiziki açıdan yenilerken ilçenin spor alanlarında da öncü olması için çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi, sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mamak Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu spor kulübü ile başarıdan başarıya koşuyor. Farklı kategorilerde binlerce sporcuya ev sahipliği yapan kulüp, yüzme takımı için sporcu seçmelerine başladı. Ankara genelinde gerçekleşecek sporcu seçmesi, alanında uzman akademisyenlerin katılımı ile gerçekleşecek. Adaylar, yüzme branşına genetik ve fizyolojik yatkınlıklarının yanı sıra performanslarına göre değerlendirilerek yüzme takımı alt yapısına girmeye hak kazanacak. Sporun başkenti Mamak vizyonuna ulaşmak için her yaştan insana yönelik sportif faaliyetler yürüttüklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kurulacak yüzme takımının ulusal ve uluslararası olimpiyatlarda Mamak'ı temsil edeceğini belirtti. Akgül, "Sporun her dalında olduğu gibi, yüzmede de profesyonel sporcular yetiştiriyoruz. Yüzücülerimiz ileride Mamak'ın gurur kaynağı olacak" dedi.

Yüzme branşında Mamak'tan milli takıma sporcu gönderebilmek için yapılacak seçmeler, spor yapmaya elverişli fiziki yapıya sahip, 6-18 yaş arası yüzme bilen kız-erkek çocuk ve genç adaylar arasından 30 Mart tarihine kadar Mamak Yüzme Havuzu'nda gerçekleşecek. Sporcu adaylarının fizyolojik ölçümleri ve vücut analiz sonuçlarına bakıldıktan sonra yüzme sporuna elverişli olan adaylar, iyi yüzebildikleri ve kendilerine güvendikleri bir alanda performans sergileyecek. Kurulacak takım ileride ulusal ve uluslararası müsabakalarda Mamak'ı temsil edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title