Haberler

Mamak Belediyesinden Hasta Yakınlarına İftar

Güncelleme:

Mamak Belediyesi, Ramazan'ın ilk gününden itibaren Demirlibahçe Mahallesinde kurulan iftar çadırı ile her gün yüzlerce vatandaşı misafir ediyor.

Mamak Belediyesi, farklı mahallelerde kurduğu iftar sofralarının yanı sıra Ramazan'ın ilk gününden itibaren Demirlibahçe Mahallesi'nde kurulan iftar çadırı ile her gün yüzlerce vatandaşı misafir ediyor.

İlçe merkezinde kurulan çadıra, dar gelirli vatandaşlar başta olmak üzere, işinden evine yetişemeyen, öğrenciler ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi yakınında bulunması nedeniyle, hasta yakınları konuk oluyor. Tatlı, çorba, ana yemek, pilav ve meşrubattan oluşan menü vatandaşlara servis ediliyor. İftar çadırının toplumun her kesimi için kaynaşma mekanı olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Tüm halkımızın iftar yemeğine gelip ramazan bereketinden faydalanmasını istedik" dedi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Mamak Belediyesi, Ramazan Ayı'nda çocukları da unutmadı. Mamak eski pazaryerine kurulan lunaparkın yanı sıra, mahallelerde de çocuklar için eğlenceler ve yarışmalar düzenleniyor. Mahalle iftarlarıyla çocuklara pamuk şekeri ve mısır ikram ediliyor. Hacivat-Karagöz oyunu ve illüzyon gösterisi çocuklara keyifli anlar yaşatırken, mahallelere kurulan dev şişme oyun grupları eğlencenin merkezi oldu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ankara Üniversitesi Mamak Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title