Haberler

Mamak Belediyesi Evlere Sağlık Ulaştırmaya Devam Ediyor

Mamak Belediyesi, bakıma muhtaç kişileri evlerinde tedavi etmeye devam etti.

Mamak Belediyesi, bakıma muhtaç kişileri evlerinde tedavi etmeye devam etti.

Sosyal belediyecilikteki örnek uygulamalarıyla öne çıkan Mamak Belediyesi Mamaklıların zor zamanlarında yanlarında olmaya devam ediyor. Bu güne kadar on binlerce vatandaşın evine sağlık hizmeti ulaştıran Mamak Belediyesi örnek çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaşlı, engelli, kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürülen Evde Muayene ve Sağlık Hizmetleriyle kimsesiz vatandaşlara kol kanat geriliyor. Uzman ekipler tarafından yürütülen sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar doğrudan Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne müracaat edebilecekleri gibi Alo Mamak 444 0 149, 550 70 21, 550 70 36 ve 550 70 68'i arayarak hizmet talebinde bulunabiliyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Toplum ve halk sağlığını ilgilendiren konularda bir çok hizmetimiz bulunuyor. Bu hizmetler arasında en çok önemsediğimiz çalışmalardan biri de Evde Muayene ve Sağlık Hizmetidir. Özellikle hizmet götürülen kimsesiz, engelli ve yaşlı vatandaşların hayatını bir nebze olsun kolaylaştırabiliyorsak, onların sağlık alanında ihtiyaç duydukları desteği bir nebzede olsun sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere. Vatandaşlarımızın Evde Muayene ve Sağlık Hizmetinden son derece memnun kaldığını gözlemliyoruz" dedi.

SAĞLIK HİZMETİ ÇOK YÖNLÜ OLARAK SÜRDÜRÜLÜYOR

Hizmet çerçevesinde hastalardan kan alımı, muayene, enjeksiyon, pansuman, serum, sonda, kan şeker ölçümü, kolostomi bakımı yapılıyor. Ayrıca ihtiyacı olan hastalara yönelik mama, hasta bezi, yatak koruyucu, havalı yatak ve tıbbi malzeme desteği de sağlanıyor. Evde muayene ve sağlık hizmetinden bu yılın ilk yedi ayında 3 bin 500 den fazla vatandaş faydalandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mamak Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title