Haberler

Mamak Belediyesi Acıya ve Kedere Ortak Oluyor

Yürüttüğü sosyal hizmetlerle adından söz ettiren Mamak Belediyesi, vatandaşları en zor zamanında da yalnız bırakmıyor.

Yürüttüğü sosyal hizmetlerle adından söz ettiren Mamak Belediyesi, vatandaşları en zor zamanında da yalnız bırakmıyor.

Mamak Belediyesi Cenaze İşleri, kurulduğu günden bu yana 6 bin 500'den fazla vatandaşın acısına ortak oldu. Haftanın yedi günü çalışan Cenaze İşleri, vatandaşın en zor zamanında imdadına yetişerek pek çok prosedürü hızlıca çözüme kavuşturuyor. Cenaze sahipleri ölüm gerçekleştiğinde öncelikli olarak Mamak Belediyesi'ne başvuruyor. Belediye ekipleri herhangi bir yanlışlığa sebep olmamak için ölümün gerçekleşip gerçekleşmediğine dair cenaze muayenesini gerçekleştiriyor. Yapılan muayene sonrasında cenaze sahiplerinin doldurması için hazırlanan ölüm beyannamesi formları cenaze sahipleri tarafından dolduruluyor.

Erkek ve kadınlar için ayrı ayrı hazırlanan cenaze levazımatı cenaze sahiplerine ücretsiz olarak teslim ediliyor. Cenaze levazımatının içerisinde kefen takımı, sabun, havlu ve diğer gerekli cenaze malzemesi bulunuyor. Ayrıca Mamak Belediyesi cenaze nakil işlemini de ücretsiz olarak üstleniyor. Doğrudan cenazenin taşınmasının yanı sıra Mamak Belediyesi cenaze yakınları için de araç tahsisinde bulunuyor. Cenaze defin işleminden sonra Mamak Belediyesi Cenaze Ekipleri cenaze evlerine de ziyaret gerçekleştiriyor. Taziye paketiyle gerçekleştirilen ziyaretle acılara ortak olunuyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Cenaze evi ziyaretleri bayram süresince de devam edecek. Vatandaşlarımızı en acı en zor zamanlarında yalnız bırakmıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title