Haberler

Mamak Belediye Başkanı Akgül, Vatandaşları Kötü Gününde Yanlız Bırakmadı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül vatandaşları kötü günlerinde yalnız bırakmıyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül vatandaşları kötü günlerinde yalnız bırakmıyor. Akgül, Kutludüğün'de vefat eden Nadir Tuna'nın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Yoğun mesai arasında vatandaş ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Akgül, Kutludüğün'de vefat eden Nadir Tuna'nın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Mamak Belediye Başkanı Akgül, ardından Köstence Mahallesi sakinlerinden olan KOAH ve kalınbağırsak rahatsızlığı yaşayan 74 yaşındaki Ahmet Doğan'ı evinde ziyaret etti. Ahmet Doğan'a geçmiş olsun dileklerini ileten Akgül sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Sağlığın en büyük hazine olduğunu kaydeden Akgül, "Maalesef sağlığımızı kaybedene kadar bunun kıymetini bilmiyoruz. Doktorların sizlere tavsiye ettiği, önerdiği şekilde kendinize bakın" ifadelerini kullandı.

GENÇLERE SİGARA İÇMEYİN TAVSİYESİ

Akgül'e yaşadığı sağlık sorunlarından da bahseden Ahmet Doğan, "Bu sağlık sorunlarım ortaya çıkana kadar sigara içiyordum. Özellikle gençlere sigara içmemeleri yönünde telkinde bulunuyorum" dedi. Akgül'e özel olarak teşekkür eden Doğan, "Başkanım sizi zor zamanlarımızda yanımızda görmek son derece güzel; evimize gelerek bizlere büyük moral ve destek verdiniz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Doğan Mesut Akgül Kutludüğün Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title