Haberler

Mamak Belediye Başkanı Akgül, Amatör Spor Kulüpleriyle Biraraya Geldi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve Mamak'ta bulunan spor kulüplerinin başkanları ile kahvaltıda biraraya geldi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve Mamak'ta bulunan spor kulüplerinin başkanları ile kahvaltıda biraraya geldi. Kulüp başkanlarının sıkıntı ve talepleri dinlenirken, Mamak'ın ilklerinden biri olan Mamak Şehir Stadı'nın amatör spor kulüplerince kullanılması konusu ele alındı. Mamak'ta 4,5 yılda gerçekleştirilen spor yatırımının Mamak tarihinde görülmemiş bir hizmet olduğunu kaydeden Akgül, Mamak Şehir Stadı'nın Ekim ayında hizmete gireceğinin müjdesini verdi. Mamak'ta hayata geçen spor tesislerinin yalnızca Mamak'a değil, Başkent'e hitap ettiğini belirten Akgül, "Biz sporun ve sporcunun yanındayız. Biz tesislerimizle geleceğe yatırım yapıyoruz. Mamak, sporun başkenti oluyor" dedi.

MAMAK ŞEHİR STADI 13 AMATÖR KULÜBE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Abidinpaşa Lale Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu, AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu ve yönetimi, Mamakspor, Pınarspor, Maskespor, Kayaşspor, Demirlibahçe, Türközü, Lalahan, Ankara Gençlik, Bahçelerüstü ve Kıbrıs Mahallesi kulüplerinin başkanları katıldı. Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kandazoğlu, Akgül'ün kendilerine çok destek verdiklerini kaydederek, amatör spor kulüplerinin sorunlarının çözümü için belediyenin elinden geleni yaptığını söyledi. Mamak Şehir Stadı'nın amatör kulüplere rahat nefes aldıracağını belirten Kandazoğlu, Ekim ayı içinde maçların oynanacağını söyledi. Tesisin peyzaj çalışmalarının son aşamada olduğunu belirten Akgül, "Şehir stadımızın jeneratör ve güvenlik kamera sistemi uygulanıyor. Stad ta 13 amatör spor kulübüne tahsis edilen bölümler yer alıyor. Ayrıca FİFA temsilcisi lisansör firmalardan Sporsan tarafından yapılan detaylı incelemeler neticesinde Star 2 belgesi almaya hak kazanan şehir stadımız Mamak 1. Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak. Federasyonumuzla birlikte ön hazırlığını yapacağımız ilgili yönetmelik kapsamında stadın kullanımı planlandıktan sonra Ekim ayı'nda açılışını gerçekleştireceğiz " ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title