Haberler

Maltepe'deki Silahlı Saldırı

Gülsuyu'nda gösteri yapan gruba yönelik silahlı saldırıda hayatını kaybeden Gedik için "Adalet istiyoruz" yürüyüşü gerçekleştirdi.

Maltepe Gülsuyu'nda geçen yıl gösteri yapan gruba düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik için "Adalet istiyoruz" yürüyüşü gerçekleştirdi.

Küçük Armutlu Cemevi'nin önünde toplanan bir grup, slogan atarak Karanfildere Meydanı'na kadar yürüdü.

Filistin bayrakları da taşıyan gruptakiler, "Filistin halkı yalnız değildir", "Seni mücadelemizle yaşatacağız", "Evlatlarımıza sahip çıkalım, uyuşturucu içirmeyelim", "Bonzai günahtır, karşı çıkmak sevaptır" pankartları açtı.

Grup adına basın açıklaması yapan Gedik'in annesi Nuray Gedik, oğlunun ülke ve halk sorunlarına hiçbir zaman duyarsız kalmadığını söyledi.

Nuray Gedik, oğlunun davasının 14 Ağustos'ta Anadolu Adliyesi'nde görüleceğini belirterek, "Bu dava, uyuşturucuya karşı  savaşanların, onur ve namus için savaşanların, hepimizin, herkesin davasıdır" dedi.

Davanın görüleceği gün, oğlunun vurulduğu yerden Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne kadar yürüyeceklerini anlatan Gedik, 14 Ağustos'a kadar aldıkları her nefesi adalet için vereceklerini dile getirdi.

Açıklamanın ardından Hasan Ferit Gedik için saygı duruşunda bulunan gruptakiler dağıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Ferit Gedik Filistin Armutlu Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title