Haberler

Maltepe'de Taksici Cinayeti

MALTEPE'de bir taksi durağında çalışan taksici Cavit Şahinkayası durak içinde göğsünden vurularak öldürüldü.

MALTEPE'de bir taksi durağında çalışan taksici Cavit Şahinkayası durak içinde göğsünden vurularak öldürüldü.

Maltepe Girne Mallesi'nde bulunan bir taksi durağında saat 00.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti; Taksi durağı içindeki Cavit Şahinkayası durağa gelen kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tek el ateş edilerek göğsünden vuruldu. Taksi durağının hemen arka tarafında bulunan çay oçağında çay içen durak çalışanı bir şoför ve çayçı silah sesini duyunca hemen durağa yöneldiler. Durağa giren şoför ve çaycı, Cahit Şahinkayası'nın hareketsiz şekilde kanlar içinde yerde yattığını gördüler. Olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık çalışanları Şaninkayası'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayı duyarak durağa gelen Şahinkayası'nın yakınları ise sinir krizi geçirdi. Şahinkayası'nı vuran kişi yada kişileri yakalamak için polisler çalışma başlattı. Olay sırasında durağın arkasında bulunan çalışanlar da ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme polislerinin çalışmalarından sonra Cavit Şahinkayası'nın cansız bedeni cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken taksi durağının sahibi Engin D.'nin de bilgisine başvurulmak üzere arandığı öğrenildi

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahinkayası Maltepe Girne 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title