Haberler

Maltepe'de Şüpheli Paket Paniği

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN / İstanbul DHAMaltepe'de bir binanın duvarına asılan pankartın altına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu .

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN / İstanbul DHA

Maltepe'de bir binanın duvarına asılan pankartın altına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu .Bomba imha uzmanı tarafından incelenen etrafı bantla sarılan paket boş çıktı.

Maltepe Gülsuyu Mahallesi Dinler Sokak'taki bir binanın duvarına asılan pankart ve altında da paket olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Ekiple çevre güvenliği alırken, olay yerine bomba imha uzmanı çağrıldı. Güvenlik şeridi çekerek çevredeki vatandaşlar uzaklaştırıldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekibindeki görevli polis, özel kıyafetini giyerek, şüpheli paketin yanına gitti. Yaptığı incelemede paketin boş olduğu anlaşıldı. Üzerinde "Şan olsun 44. Yılımıza TKP/MLTIKO" yazılı pankart ve paket olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasından sonra kaldırdı. Paketin boş olduğunun anlaşılmasının ardından sokak araç ve yaya trafiğine açıldı.

Polis pankartı ve bomba süsü verilen paketi incelemek üzere emniyete götürürken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title