Haberler

Maltepe'de 23 Yaşındaki Genci Öldüren Katil Zanlıları 72 Gün Sonra Yakalandı

Maltepe'de 23 yaşındaki Muhammet Ali Serçe'nin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olayı soruşturan polis, 4 zanlıyı gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre olay 72 gün önce Maltepe'de meydana geldi. S.G. (24), U.Ö. (20), O.N.K.(19), M.P. (17) isimli zanlılar, cadde üzerinde bilinmeyen bir nedenle başka bir grupla kavga etmeye başladı. Bu sırada olay yerinden arkadaşıyla birlikte motosiklet ile geçen 23 yaşındaki Muhammet Ali Serçe durarak, neden kavga ettiklerini sordu. Bu sırada grup üyeleri Serçe'nin üzerine yürüdü. Yaşanan tartışmada S.G.(24) bıçakla Serçe'ye saldırdı. Serçe boynundan ağır şekilde yaralandı. Zanlılar ise araçlarıyla birlikte olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Serçe'yi Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Muhammet Ali Serçe, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından soruşturma başlatan emniyet ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerin ardından Serçe'nin katil zanlıları S.G. (24), U.Ö. (20), O.N.K.(19), M.P. (17), İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyon ile gözaltına alındı. 17 yaşındaki M.P çocuk şubeye götürülürken, diğer zanlılar S.G., U.Ö., ve O.N.K. emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adliyesi'ne götürüldü.

CİNAYET ANI KAMERADA

Muhammet Ali Serçe'nin öldürülmesine ilişkin güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde Muhammet Ali Serçe, kavgaya karışan grubun yanında motosikletiyle duruyor. Aniden zanlılar Serçe'ye saldırıyor. Zanlılar daha sonra olay yerinden kaçıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title