Haberler

Maltepe Belediyesi'nden Şehide Vefa

Maltepe Belediyesi, 1992 yılında Diyarbakır'da şehit düşen Jandarma Er Bekir Bayram'ın mezarını yeniledi. Şehidin ailesiyle birlikte kabri ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Şehitlerimizin kabirlerine sahip çıkmak bizim için bir onurdur, bir görevdir" dedi.

Maltepe Belediyesi, Başıbüyük Mezarlığı'nda kabri bulunan Şehit Jandarma Er Bekir Bayram'ın mezarlığını restore etti. Şehidin ailesiyle birlikte kabri ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, şehidin kabri başında dua etti. 1992 yılında Diyarbakır'da şehit düşen askerin ailesi mezarı onaran yetkililere teşekkür etti.

Şehidin kabrini ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bu bizim asli görevimiz. Bu ülkenin gencecik evlatları, bu ülkenin birliği, bütünlüğü için insanlarımızın rahatça yaşayabilmesi için çok genç yaşta gerektiğinde canını verebiliyor. Arkadaşlarımız paylaştığında bir şehidimizin mezarının tahrip olduğu iletildi. Hemen talimat verdik, gereğini yaptık. Ailesi Adapazarı'ndaydı, onları da davet ettik geldiler. Hep birlikte Kur'an okuduk. Bu ve buna benzer olaylar her zaman karşılaşabileceğimiz sorunlardan bir tanesi bunları çözmek şehitlerimizin kabirlerine sahip çıkmak bizim için bir onurdur, bir görevdir, bunu yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

ŞEHİT BABASINDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Belediye yetkililerine teşekkür eden şehit babası Halil İbrahim Bayram, "Allah razı olsun, teşekkür ediyorum hepsine. Çok sürpriz oldu, çok iyi oldu. Çok memnunum. Zaten şehit olduğu gün televizyondan haber aldık biz şok geçirdik. O şok neticesinde ben hiçbir şeyle ilgilenemedim" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Kılıç ile şehidin yakınları dua ettikten sonra kabre su döktü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Maltepe Belediyesi Bekir Bayram Diyarbakır Ali Kılıç Yerel Haberler

title