Haberler

Malkara'ya Doğalgaz Gelecek

AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, 2018 yılında ilçeye doğalgaz geleceğinin müjdesini verdi.

AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, 2018 yılında ilçeye doğalgaz geleceğinin müjdesini verdi.

AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı'nın İlçe Danışma toplantısı yapıldı. Toplantıda salonu dolduran kalabalık partili grubuna seslenen İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, "Size soruyorum arkadaşlar: Malkara Belediyesi Malkara'ya ne kazandırdı? İki süslü cadde var. Bunlardan biri daha kullanılmadan patladı. Ben üzülüyorum, çünkü bunlar bizlerin paralarıyla yapıldı. 2018-2019 yıllarında bu yollar bir daha kazılacak. Malkara'ya doğalgaz geliyor. Enerji Bakanlığımız yapmış olduğu projeler dahilinde Malkara'ya doğalgaz getiriyor. Biz döşeyeceğiz, teslim edeceğiz. Evlere bağlayıp, saati koyacaklar" dedi.

Birlik Yem Fabrikası'na değinen Şentürk, "Türkiye'nin tek yem fabrikası sahibi belediye Malkara Belediyesi'dir, Tekirdağ değildir. Malkara'daki sütçülerin parasından kesilerek kurulan bir Maybi vardır, bir tane yem fabrikası vardır, bir de süt toplama merkezi vardır. Süt toplama merkezini sahiplerine parayla satan yine onlardır. Yem fabrikasındaki kokuları duyuyoruz. Gerçektir ya da değildir. Fakat bu kokunun gelmesi bile bizlere rahatsızlık veriyor. En çok da köylerde yaşayan vatandaşlarımıza rahatsızlık vermesi lazım çünkü onların paralarıyla kuruldu. Yem fabrikasının devrinde bizim belediyemize devredilmesi gereken 1,8 milyon gibi para bize devredilmedi. Şuanda yem fabrikası her ay 50 milyon zarar ediyor. Büyükşehir Belediyesi çalıştırıyor fabrikayı ve her ay 50 milyon zararı var" diye konuştu.

Belediyenin hizmet yapması gerektiğini ifade eden Gökhan Şentürk, "Bizler, meclis toplantısında belediye tarafından kurulması amaçlanan Süt A.Ş.'ye ret oyu verdik. Verme sebebimiz de, belediyenin asli görevleri arasında ticaret yoktur. Süt Birliği zaten var. Bu kurumun hizmetinden memnun değilse, karşı bir rakip oluşturulmak isteniyorsa diğer kooperatiflere destek verilebilir. Biz belediyenin direk olarak ticaret yapmasına karşıyız. Belediye hizmet getiren kurumdur" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ AK Parti Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title